Privatlivspolitik

GN-Højtryk A/S er en del af Nordic Powergroup A/S. Denne privatlivspolitik fortæller dig, hvordan vores organisation bruger de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside. Ved indsamling af disse oplysninger optræder GN-Højtryk A/S som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du besøger www.gn-hojtryk.dk anvendes der ”cookies” til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, markedsføring og statistik. Ved indsamling af disse oplysninger optræder vi som dataansvarlig. Du kan se hele vores cookiepolitik på hjemmesiden www.gn-hojtryk.dk.

Når du sender en kontaktformular via vores hjemmeside, beder vi dig om dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Her bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til tilfredsstillende. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg.

Din forespørgsel fremsendes på mail info@gn-hojtryk.dk

Vi bruger ikke oplysninger, du afgiver til at foretage automatiserede beslutninger, der kan påvirke dig. Vi gemmer din henvendelser i 5 år, hvorefter vi sletter den.

Dine rettigheder som registreret

GN-Højtryk A/S vil gerne sikre dig, at du er fuldt opmærksom på alle dine databeskyttelsesrettigheder. I det følgende kan du derfor læse om dine rettigheder som registreret.

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, ​​at vi ikke behandler dem lovligt.

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til GN-Højtryk A/S´ privatlivspolitik, de data vi har om dig, eller hvis du vil gøre brug af en af dine databeskyttelsesrettigheder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send en mail til: info@gn-hojtryk.dk

Eller send et brev til adressen:

GN-Højtryk A/S
Meterbuen 33
2740 Skovlunde

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakter os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.
Privatlivspolitikken blev opdateret den 25. februar 2022.